In de wintermaanden staan we 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u paraat om uw terrein of pad van sneeuw of ijzel vrij te houden.
Dat doen we door zout te strooien en sneeuw te ruimen bij bedrijfsterreinen en openbaren wegen.

Zout strooien :
Het ijs- en sneeuwvrij houden van uw terrein is belangrijk. Door een schoon terrein kunnen uw werknemers, bezoekers en leveranciers veilig hun werkzaamheden uitvoeren. Door preventief zout te strooien kunnen wij uw terrein ijsvrij maken, dan wel behouden.
Door preventief te strooien wordt het ontstaan van gladheid bij winterse omstandigheden zo veel mogelijk voorkomen.
Wij doen dit met een zoutstrooier in de hef van de trekker, voorzien van zwaailampen en werkverlichting. Bij eventueel smalle en kleinere terreinen of paden kunnen wij het strooien ook verzorgen met onze kleine zoutstrooier voor achter de bedrijfsbus.

Sneeuwschuiven:
Heeft het hard gesneeuwd ? Dan is preventief strooien vaak niet voldoende. Bij hevige sneeuwval in korte tijd kan er met sneeuwschuivers gewerkt worden.
Hiervoor hebben we een schuif voor in de hef van de trekker, zodat er tegelijkertijd zout gestrooid kan worden, en een schuif aan onze laadschop.
Loonbedrijf Plantinga v.o.f. kan uw terrein, met behulp van ons materieel sneeuwvrij houden, zodat u veilig over het terrein kunt en door kunt gaan met de bedrijfsactiviteiten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met gladheidsbestrijding? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.