Maaikorven
Het is hoog tijd voor maaikorven als uw sloten volledig dichtgegroeid zijn met planten en onkruid! Wilt u het maaikorven uitbesteden? Dan bent u bij Loonbedrijf Plantinga aan het juiste adres. Wij werken met een trekker met Herdermaaikorf en een 7,5 tons midi-kraan, eveneens voorzien van een Herder Maaikorf. Hierdoor kunnen wij de begroeiing van een talud of waterbodem maaien. Met het maaikorven zorgen wij ervoor dat uw sloten weer vrij zijn van begroeiing. Wij hebben veel ervaring en tevreden klanten in het werken met de maaikorf.

Klepelmaaien
Wanneer uw walkanten zijn volgegroeid met gras en onkruid kunt u ervoor kiezen om deze te maaien en kort te houden door middel van kleppelmaaien. Dit scheelt tijdens het maaikorven veel slotenmaaisel/hekkelspecie en opruimwerk. Ook voor bermen of ruige terreinen staan wij graag voor u klaar met onze klepelmaaier.

Walkantfrezen
Voor het verhakselen en verspreiden van het hekkelspecie/slotenmaaisel gebruiken we een BOS walkantfrees. Hiermee wordt het dun over het land "gehakselt".

Opruimen hekkelspecie/slotenmaaisel
Uiteraard kunnen wij ook het opruimen en afvoeren van de hekkelspecie/slotenmaaisel voor u verzorgen. Dit doen we met onze trekker-kippercombinate en de midi rupskraan met knijpbak.